Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή
H παραγγελία σας παραδίδεται μέσω του courier στο χώρο σας κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση επιπλέον. 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR3801107090000070900438428

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΟΛΓΑ

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει από την ημέρα που γίνεται εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Στο καταθετήριο είναι απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο ή/και τον αριθμό παραγγελίας.

Πληρωμή στο κατάστημα
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και να την παραλάβετε κι εξοφλήσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα. (Φυλής 80, Καματερό).

Πληρωμή Με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα
Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα γίνονται δεκτές μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Viva Payments.
Η σελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της Πιστωτικής σας Κάρτας ανήκει στη Viva. Έτσι, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας καταχωρούνται απευθείας στην Viva κι όχι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
Η Viva χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες.

TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)  

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank